2016. július 10., vasárnap

Szavazzatok rám! :)

Sziasztok!

Megragadnám az alkalmat, hogy vasárnap van, és többnyire (jobb esetben) ezen a napon szoktam új fejezettel szolgálni. Most azonban nem erről lesz szó.
Jelentkeztem a Passz blog által meghirdetett versenyre, két kategóriában is, "legjobb fanfiction" és "legjobb író". Arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha úgy gondoljátok, hogy megérdemlem valamelyik címet, akkor szavazzatok rám ITT .
Fontos azonban, hogy mindenki csak egyszer szavazhat.:) Előre szeretnék megköszönni minden szavazatot, és a bizalmatokat bennem.:)

És, hogy a történetről is legyen egy kis infó; már a negyedik oldalon tartok, Davina és Abby már megbeszélték a megállapodást, a fejezet pedig további (igen sok) izgalmat ígér. (Legalábbis szerintem:D) Egyáltalán nem tervezek késni, így egy hét múlva ilyenkor már olvasható lesz az új fejezet.:)
Kaptok még egy kis részletet a részből, közvetlenül az elejéről: 

"(...)   – Előbb meg kell kérdeznem – sóhajtottam egy nagyot, majd remegve fújtam ki a levegőt. Biztos voltam benne, hogy a válasza nem változtat majd a döntésemen, mégis hallani akartam. – Mi az ok, amiért ennyire Klaus halálát akarod? – kérdeztem. Vonásai megkeménykedtek, elszántan nézett a szemembe. (...)"

4 megjegyzés:

  1. Szia !
    Rád szavaztam, várom már nagyon az új fejezetet.

    Puszi, Mira

    VálaszTörlés
  2. Mikor hozod az uj reszt?
    Anmugy en is szavaztam:)

    VálaszTörlés